Daagarsson-gården

Välkommen till
Daagarsson-gården!

Daagarsson-gården är ett livaktigt privatdrivet kulturcenter, beläget 5 km söder om Bollnäs, mitt i natursköna och storslagna Hälsingland, där landskapets två älvar Woxnan och Ljusnan flyter samman och varifrån man även ser det sägenomspunna Hårgaberget!

Den vackra herrgårdsliknande byggnaden byggdes 1919 och invigdes i augusti samma år av dåvarande ärkebiskopen och Nobels Fredspristagare Nathan Söderblom.

Läs mer om Daagarsson-gården, klicka på länken i menyn.

(Hemsidan börjar ta form men kommer att kompletteras både i text, musik och bilder allt eftersom . Så besök den lite då och då - så ser ni förändringarna! Det är också på hemsidan ni ser alla våra nyheter).

 

OBS! Vi har haft ett helvete med Telenor angående den fasta telefonen, 0278-230 11, och kan inte säga NÄR vi kan använda den igen. Som tur är fungerar vår mobil 070-78 230 11 så vi ber er använda den tills vidare!

NYHET: Stefan Daagarsson har övertalats att bli ny medlem i Facebook och kommer där att ge er rapporter om vad som är aktuellt i hans skapande liv. Bl.a. är en ny novellsamling på gång och hans memoarer håller på att avslutas. Du som är intresserad av att läsa dessa böcker kan förhandsbeställa via stefan@daagarsson.se så får du fortlöpande prisuppgifter m.m. uppdaterat.

 

 

Har du varit till Daagarsson-gården?Besökare idag: 2
Denna månad: 275
Totalt: 41905